GK Rør utfører alt fra små serviceoppdrag til større ombygginger og renovering av baderom, sanitæranlegg, vann og varme. Vi har fokus på kvalitetsløsninger som vi kan være stolte av og som våre kunder kan glede seg over i mange år.

Hos oss er små oppdrag like viktig som de store.

Under ser du en oversikt over vårt tjenestespekter. På våre avdelingssider kan du se hvilke type oppdrag som er midt i blinken for din lokale GK Rør.

Oppussing av bad

Vi i GK Rør tilbyr total renovering av bad eller kanskje du bare ønsker litt fornying. Vi kan realisere dine drømmer og gode ideer for et baderom som innbyr til komfort og velvære. Vi tar jobben med koordinering av alle involverte fag.

Varmepumper

Varmepumpen er den oppvarmingskilden som øker mest blant huseiere. Vi i GK Rør kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for din bolig. Vi gir gode råd, og hjelper deg selvsagt med både installering og vedlikehold av din service på din varmepumpe.

Rørvakt

Flere av våre avdelinger tilbyr Rørvakt som kan hjelpe deg umiddelbart, også utenom normal arbeidstid. Noen ganger kan det være nok å få et godt råd over telefon, men vi rykker også ut der det er nødvendig. Bruk menyen for å finne din lokale rørvakt.