Vi har lang erfaring innenfor rørleggerfaget, tidligere under navnet Varme og Sanitærservice AS. I 2016 ble vi kjøpt opp av GK Rør AS.

GK Rør ønsker å være være din lokale rørlegger. En foretrukken leverandør av alt innen rørleggerfaget både for privat- og proffmarkedet i regionen.

Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen sanitær-, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, og sprinkleranlegg. Vi leverer gode, energibesparende løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg.

Profesjonell prosjektering

GK Rør har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tar gjerne oppgaven som total teknisk rørentreprenør. På den måten sikrer vi helhetlig koordinering og ansvarlig prosjektering. Les mer om våre prosjekter under referanser.

Norges ledende rørentrepenør

GK Rør har avdelinger i Oslo, Haugesund, Grenland, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest, og er en ledende rørentrepenør. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift.