Hans Magnus Grepperud snakker varmt om sin nye sjef, distriktssjef Torstein Pedersen.

GK Rør AS fortsetter å rekruttere blant bransjens ypperste ressurser, og er nå stolte over å presentere Hans Magnus Grepperud som ny prosjektutvikler.

Grepperud begynte i jobben 1. januar, og er allerede godt i gang med jobben som prosjektutvikler i GK Rør AS. Tanken er at han skal bidra til prosjektutviklingen i Oslo og nærliggende distrikter.

– Det åpnet seg en mulighet til å begynne i GK Rør, og jeg kjenner både distriktssjef Torstein Pedersen og Ole Rontén godt fra før. Jeg trives veldig godt og er glad for å jobbe her, forteller Grepperud.

Han har lang erfaring i bransjen, og har tidligere vært blant annet vært i Andenæs VVS i 26 år, distriktssjef i Oras, og nå sist daglig leder i Solutec VVS AS.

– Jeg synes GK Rør har fått en veldig fin form, og Torstein Pedersen er en dyktig og fin ledertype. Det er spennende at firmaet er såpass fremoverlent, og jeg ser gode muligheter til  firmaet kan utvikle en god kultur, sier Grepperud, og trekker frem viktigheten av et godt produksjonsmiljø og rekruttering av ungdom som ønsker å bli gode fagarbeidere.

Sjefen selv er full av lovord om sin nye prosjektutvikler.

– Vi tar mål av oss til å rekruttere de aller beste ressursene i bransjen, og da ble det helt naturlig å hente inn Hans Magnus. Han har lang og nyttig erfaring som blir svært nyttig for oss, sier distriktssjef Torstein Pedersen.

Grepperud har allerede rukket å bli involvert i et større prosjekt for sin nye arbeidsgiver.

– Akkurat nå jobber jeg med å utvikle et prosjekt for nye Jordal Amfi frem til vi har en ny prosjektleder på plass. Det er et spennende og utfordrende prosjekt med omfattende tekniske anlegg og heftige tekniske rom, forteller Grepperud.

GK Rør skal etter planen igangsette arbeidet ved den nye ishockeyhallen på forsommeren. Prosjektet overleveres i oktober 2018.