Rørfaget forandrer seg.
Hos oss blir du tatt med på utviklingen.

Vi legger vekt på faglig og personlig utvikling. Vil du lære og utvikle deg, så vil du trives hos oss. Vi har ressurser og vilje til å utvikle faget. GK er en av Skandinavias ledende entreprenører innen rør, elektro og inneklima. Her møter du et bredt fagmiljø som heier deg videre.

 

KONTAKT MEG!

 

Er du interessert?

Fyll inn kontaktdata så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Oslo

Torstein Pedersen, 906 99 404,
torstein.pedersen@gk.no

 

Sør-Øst

Torstein Pedersen, 906 99 404,
torstein.pedersen@gk.no

Hedmark og Oppland

Lars Erik Myrvang, 488 68 420,
lars-erik.myrvang@gk.no

 


 

Trøndelag

Hans-Petter Faaness, 907 23 780,
hans-petter.faaness@gk.no

Nord Norge

Geir Bangsund, 469 24 701,
geir.bangsund@gk.no

 


 

I GK Rør AS legger vi vekt på faglig og personlig utvikling. Samarbeid og tverrfaglige utfordringer innen konsernet skaper gode betingelser for felleskap og det gode arbeidsmiljøet blir ofte fremhevet som en viktig årsak til at så mange trives og blir værende i GK over lang tid.
I GK Rør er vi opptatt av å rekruttere de rette menneskene, og intern rekruttering av ledere og spesialister benyttes i mange tilfeller. Det betyr at det er gode karrieremuligheter for deg som ønsker å utvikle deg videre. Vår geografiske utstrekning gir også muligheter til intern forflytning.
Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre. Rørfaget passer for deg som er lærevillig og teknisk anlagt. Det gir også mulighet for etterutdanning; du kan bli rørleggermester, fagtekniker, VVS-ingeniør eller sivilingeniør. Som rørlegger jobber du med teknikk, miljø, energi og komfort som har betydning for vår fremtid.
Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre.
…….   home-jobb

 

Les mer om å jobbe i GK her