Er varmtvannsberederen eldre enn 20 år så er det på høy tid å vurdere utskifting. Vi i GK på Otta og Vågå skifter ut din gamle bereder med en ny, langt tryggere og mer energibesparende variant.

De fleste merker ikke noe problem med varmtvannsberederen før vannspruten står i veggen. En defekt bereder som står i et kjøkkenskap, på loftet eller i et rom uten membran og sluk, kan forårsake store skader. Bor du sammen med andre, så risikerer du i tillegg å skade leiligheten til de som bor under deg.

Er din varmtvannsbereder 20 år? I så fall bør du skifte den. Som regel finner du produksjonsåret på et merke ved strøminntaket.

Lønnsomt med ny varmtvannsbereder

En ny varmtvannsbereder er ikke bare en investering i økt sikkerhet og komfort. Det er også mye å spare på strømforbruket. Dagens varmtvannsberedere har nemlig hele 30-50% bedre isolasjon enn eldre modeller.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vågå: 61 23 94 40

Otta: 61 21 09 80

 

*Det forutsettes at det er sluk i det aktuelle rommet og at eksisterende røroppplegg kan brukes. Elektrisk arbeid kommer i tillegg. Kjøretillegg tilkommer for oppdrag over 15 kilometer unna.