GK Rør2_crop_web

Thor Magne Haukaas er i gang med å etablere en ny GK Rør-avdeling i Haugesund. Dermed befester GK Rør sin posisjon som en av landets ledende aktører i bransjen og utvider geografien vestover.

Thor_Magne_Haukaas_svarthvit
Thor Magne Haukaas er avdelingsleder for GK Rør i Haugesund.

– Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en ny røravdeling på Haugalandet for GK Rør, syntes jeg det virket så spennende og interessant, at jeg bare måtte være med på dette, sier Haukaas.

Thor Magne Haukaas begynte i jobben som avdelingsleder 1. januar, og er allerede i gang med å bygge opp avdelingen. Han har fra tidligere bred erfaring fra rørentreprise, olje- og gassindustrien og fra grossistsiden som teknisk leder.

Kontorsted blir Norheim Næringspark – samlokalisert med GKs øvrige fag i Haugesund. GK Rør skal tilby alle rørleggertjenester for kunder på Haugalandet og omegn, samtidig som de skal bidra inn i totaltekniske entrepriser og serviceavtaler sammen med GK Inneklima.

Administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør sier etableringen er viktig strategisk for selskapet som nå teller over 400 ansatte i Norge.

– GK Rør er i sterk vekst og vi har en klar strategi på å etablere oss i alle landets regioner. Det er viktig at vi i GK kan svare opp markedet som i økende grad etterspør totaltekniske entrepriser og service, sier Bjørke.

Med avdelingen i Haugesund har GK Rør nå kontorer i Oslo, Kjeller, Porsgrunn, Haugesund, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest.