Konsernsjef Jon Valen-Sendstad (i grå dressjakke bak) var med og informerte de ansatte i Varme og Sanitærservice om oppkjøpet.
Konsernsjef Jon Valen-Sendstad (i grå dressjakke bak) var med og informerte de ansatte i Varme og Sanitærservice om oppkjøpet.

GK Rør AS etablerer seg i Østfold gjennom oppkjøpet av Varme og Sanitærservice AS i Moss fra 1. juli.

Varme og Sanitærservice AS er en rørentreprenør i Moss. Selskapet prosjekterer og utfører alt innen vannbåren varme og kjøling, sanitæranlegg, sprinkler, samt service og vedlikehold på små til mellomstore anlegg. Selskapet har også sertifisering for damp og prosessanlegg.

Alle de 14 ansatte i bedriften blir med videre.

– Gjennom dette oppkjøpet er GK Rør endelig på plass også i Østfold. Varme og Sanitærservice AS besitter akkurat den type kompetanse vi er ute etter, sier administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør.

Daglig leder i Varme og Sanitærservice AS, Per Egil Eriksen, ser svært positivt på å komme inn i GK Rør.

– Vi ser frem til å bli en del av GK Rør AS, og vi ser et stort potensiale i å kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere flerfaglige leveranser sammen med de andre fagene i GK.

Varme og Sanitærservice AS kommer til å fortsette driften under samme navn, og alle kunder kan forholde seg til sine faste kontaktpunkter.