En varmepumpe kan føre til store kostnadsbesparelser. Vurderer du å kjøpe varmepumpe for vannbåren varme, kan GK Rør avdeling Bodø hjelpe deg.

Enten du bygger nytt eller pusser opp, er vannbåren varme en god løsning. Det er både miljøvennlig og økonomisk.

Vi i GK Rør Bodø benytter oss blant annet av kvalitetsmerket NIBE, som er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig.

Bestiller du varmepumpe for vannbåren bergvarme hos GK Rør avdeling Bodø, trenger du ikke å bekymre deg for hverken montering, service og vedlikehold. Våre dyktige ansatte sørger for nødvendig oppfølging.

 

Ring oss gjerne på 75 55 12 00 eller kom innom vårt kontor i Burøyveien 12B, 8012 Bodø.

God økonomi i varmepumpe

Investering i en god varmepumpe kan være en god løsning for deg enten du skal bygge nytt eller pusser opp. En varmepumpe er både miljøvennlig og økonomisk og utnytter varmen som sola etterlater seg i luft, jord eller vann. Den tar overskuddsvarmen fra omgivelsene og avgir den til varmesystemet i huset ditt.

Vi hjelper deg med rett valg

Det å velge varmepumpe kan virke komplisert, men våre dyktige fagfolk hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss i GK Rør om du har spørsmål eller trenger råd omkring oppvarming av din bolig. Vi tilbyr alt av tjenester i forbindelse med installasjon, vedlikehold og service på varmepumper.