Har du planer om å pusse opp et eksisterende bad, bygge nytt bad – eller kanskje du bare trenger en ny og lekker servant? Uansett kan vi i GK Rør avdeling Bodø hjelpe deg.

Bekymringsfri oppussing

Skal du bygge bad, blir både elektriker, murer, snekker og rørlegger involvert. Du kan være trygg på at GK Rør avdeling Bodø samarbeider godt med de øvrige fagene og bidrar til et flott sluttresultat på ditt prosjekt.

Stort utvalg

I tillegg til profesjonelle rørleggertjenester har vi et bredt vareutvalg tilgjengelig. Vi leverer blandebatterier, badekar, dusjløsninger, servanter og alt annet du trenger til ditt nye bad.

Kvalitet står selvfølgelig også her i fokus, og vi fører blant annet Linn Bad, Foss Bad, Optima Bad, Macro Design, INR, Damixa, Korsbakken, Oras, Tapwell, Grohe, Smedbo, Villeroy & Boch (Subway), FM Mattsson, Ifö og Porsgrund.

Våre ansatte kan bistå deg som skal bygge bad med å finne løsninger og innredning tilpasset din stil og dine behov. Vi sørger for at ditt drømmebad blir en realitet.

Det er vårt ansvar at baderommet blir akkurat slik du hadde tenkt deg.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Kvalitet i arbeid

Som kunde hos GK Rør Bodø kan du ha tillit til at vi kommer til avtalt tid og at våre tjenester utføres i henhold til avtale. Kvalitet i arbeid og god dialog med kunden er avgjørende for et godt sluttresultat.

GK Rør er godkjent etter gjeldene regelverk.