I GK Rør AS legger vi vekt på faglig og personlig utvikling. Samarbeid og tverrfaglige utfordringer innen konsernet skaper gode betingelser for felleskap og det gode arbeidsmiljøet blir ofte fremhevet som en viktig årsak til at så mange trives og blir værende i GK over lang tid.
I GK Rør er vi opptatt av å rekruttere de rette menneskene, og intern rekruttering av ledere og spesialister benyttes i mange tilfeller. Det betyr at det er gode karrieremuligheter for deg som ønsker å utvikle deg videre. Vår geografiske utstrekning gir også muligheter til intern forflytning.
Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre. Rørfaget passer for deg som er lærevillig og teknisk anlagt. Det gir også mulighet for etterutdanning; du kan bli rørleggermester, fagtekniker, VVS-ingeniør eller sivilingeniør. Som rørlegger jobber du med teknikk, miljø, energi og komfort som har betydning for vår fremtid.
Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre. Les mer om aktuelle stillinger nedenfor eller ta kontakt med HR -/ Administrasjonssjef Bård Scheie på mobil: 951 14 760  eller epost: baard.scheie@gk.no 
…….   home-jobb

 

Les mer om å jobbe i GK her